Ta strona korzysta z cookies, czyli niewielkich plików zapisywanych w Twoim urządzeniu - dowiedz się więcej    

Produkty najwyższej jakości w przemyśle mięsnym 2023

publikacja: 2023-05-19 14:46

powrót do listy

18 maja br. zostały wręczone nagrody za Produkty najwyższej jakości w przemyśle mięsnym 2023. 

To już 55 konkurs " Produkty najwyższej jakości 2023" organizowany przez Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego pod honorowym patronatem Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi.

Przedmiotem konkursu była ocena wyglądu zewnętrznego, przekroju, smaku i zapachu produktów, a także analiza wartości odżywczych. 

Jest nam niezmiernie miło, że aż pięć produktów ze Strefy Indyka (udziec z indyka w galarecie, żywiecka z indyka, salceson cesarski, parówki z fileta z indyka, frankfurterki z indyka) zostało docenionych i nagrodzonych.

To wartościowe wyróżnienie potwierdzające wysoką jakość naszych produktów.